Dedica una estona a omplir aquest qüestionari i contribuïràs a millorar l'Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu. galpcostabrava.cat/edlp-2021-2

GALP Costa Brava ha impulsat

El pop gairebé s'ha esfumat del fons marí en zones poc profundes de la Costa Brava, com el golf de Roses i Pals

bit.ly/3AvOANi

🐟La setmana pasada varem anar a la Universitat de Girona a presentar el Manual de Supervivència a la Peixetria, per fomentar el consum de peix als joves. Volem agraïr especialment l'ajut al consell d'estudiants

GALP Costa Brava ha impulsat

Després de mesos de sensibilització i de coordinació. He impulsat com a @galpcostabrava aquest servidor de l'economia social. Ha sigut possible gràcies a l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i a en Jordi l'informàtic convençut i defensor del software lliure. Molt content que aquest sigui l'últim projecte de la meva etapa liderant el Galp. Visca el Fedivers :fed:

Estem molt contents d'inaugurar aquesta nova instància dedicada a l'economia social🎊 És un projecte que realitzem amb l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironine. Esperem que aquesta prova pilot sigui un èxit. I sigui un pas més per la normalització de les eines lliures i ètiques.

Mastodon

La xarxa social del futur: sense anuncis, sense vigilància corporativa, disseny ètic i descentralització. Tingues el control de les teves dades amb Mastodon!